Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Vi tar det till nästa nivå!

Har länge spånat på hur jag ska kunna profilera sina samarbetspartners / sponsorer på ett bra sätt förutom att använda deras grymma produkter..

Man kan ju trycka upp kläder med företagets logotyp på, men det innebär ganska höga kostnader eller så måste man ha höga volymer för att få ner priset.
På Världscupen börjar fler och fler med reklam framtill på hjälmen men även på andra ställen.

Jag tar till mina erfarenheter från Motocrossen och med hjälp av Toni Dahl som är gammal crosskompis och ägare av företaget MADE som tillverkar grymma dekaler och tröjor!
Resultatet är en dekal med alla mina sponsorer som helt enkelt placeras på kedjestaget, precis som på
crosshojarna..

                                       
                                            Hur det ser ut på cykeln får ni se inom kort!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.