Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

För både Malin & mig på Mörksuggejakten idag, mest för Malin som ställde upp i sitt livs första Mtb lopp..Jag startade i tävlingsklass H30 och Malin i Damer Motion.
Vi hade kommit överens att mötas upp efter första backen upp till Vidablick som är ca 5km och ligger på 352 möh. Jag gasade på så gott det gick och var uppe på ca 14min, där stannade jag och väntade in Malin som startade 5min efter. Vi körde på i bra tempo och det var lite skitigt i början och det blev inte bättre av att det började duggregna redan efter start för att sedan öka ordentligt efter ca 2tim. Banan var fin med kuperad terräng och bitvis snabba grusvägar blandat med lite långsammare singeltrack. Underlaget kan jag tänka mig vara riktigt fint när det är torrt men idag så behövde vi inte köra i dammet!
Malin kämpade sig igenom dom stökiga partierna riktigt fint och sedan så drog hon på lite mer där det var lättkört, endas två små “vältningar” blev det…
Jag tog det hela som en distansrunda och försökte att inte peta i mig för mycket energi och gick runt på en bulle, en halv banan och en tugga av en Recoverybar samt lite sportdryck..
Vi gick i mål på strax under 4 tim tror vi, resultatet har inte kommit ännu men det kommer upp HÄR lite senare. Självklart så passade jag på att fota lite under färden men när det började regna ordentligt så ville jag inte ta fram mobilen, bilderna är från första två timmarna..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.