Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Vad jag har längtat efter detta..

Våren, slippa lager på lager principen och kunna ta på sig ben / armvärmare istället för windstopper eller liknande fodrade plagg på kroppen och knoppen!

Nu åker sommarhandskarna på och som jag har längtat att få lite “bar control” känslan sitter ju i händerna och med ett finger på bromsen för att få till finliret på dom tekniska stigarna är ett måste!

Igår tog jag på mig mina GripGrab Shark handskar och hade den där fina känslan i skogen…
Precis som dom säger på GripGrab  “Never Lose Your Grip

Detta skriver jag inte bara för att jag är en del av deras grymma Local hero program då jag faktiskt använde deras produkter sedan tidigare.

Så här skriver GripGrab om deras Local Heroes 


Our Local Heroes are athletes with a great passion for their sport. They enjoy sharing their experiences from both training and competitions. 
They are not necessarily on the podium after a race, but they are truly dedicated athletes, that love what they do.


Our GripGrab Local Heroes will help you get inspired for your next adventure! Our Local Heroes are mountainbikers, road cyclist, cyclo cross riders, triathletes, trailrunners, marathon runners, adventure racers and more.Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.