Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

+6 grader visar termometern just nu här i Solna.
Väntar på att Farsgubben ska sladda förbi med cykeln så vi kan komma ut nån timme..
Har haft en hektisk morgon med samtal till vårdguiden och olika närakuter för att boka en tid att få injektion nummer 3..
I bland undrar man ju vart dom som svarar i telefonen gått sin utbildning, för någon slags utbildning måste väl vara ett krav om man ska hjälpa folk!
Första tanten tyckte jag kunde skjuta in Heparinet själv, med vad då ?? Efter många samtal och 60 min senare fick jag tillslut en tid hos Solna/Sundbybergs närakut på eftermiddagen..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.