Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Som ni säkert känner till så är det ju ett problem med att köra långlopp och inte ha drickalangning.
Har inte testat så många olika system men det första dom flesta tänker på är ju namnet Camelbak som funnits länge på marknaden..
Dags att tänka om säger jag efter att jag testade USWE systemet. Första gången jag körde med det var under GGN världens största endurotävling efter det har jag aldrig använt något annat.
Det var inom Enduro & Motocross som det först började och nu tar dom ett stort steg in i cykelsporten sen att det är en svensk produkt gör det ju inte sämre!
Vad sägs om killar som Steve Peat & Greg Minnaar båda använder USWE system!

Inga problem med en “slängande” väska på ryggen tack vare det patenterade No Dancing Monkey selen samt engångspåsar som förhindrar mögel och bakterier.

Läs mer på deras hemsida och varför inte ta dig till närmaste cykel eller motocross affär och köp dig en själv nu när långloppscupen närmar sig..

Bor du i Stockholm kan du köpa dom hos CykelCity eller carlaproshop i sollentuna.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.