Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Kanon väder med solsken och värmande plusgrader samt en fin bana förutom “sjön” på gärdet som skulle forceras hela 5 gånger..
Inte den bästa starten då jag stod halvvägs i diket och lyckades klicka ur pedalen vid startskottet!
Rullade på i bra tempo från start, hängde inte med tätgruppen men låg väl runt sjunde gubbe efter första varvet efter att ha fastnat på ett par bökiga ställen där andra fått klicka ur..
Plockade ett par placeringar och hade en fight med Hasse Mård på sista varvet som jag lyckades vinna i en spurtstrid över mållinjen..
Placering vet jag inte , men det kändes bra med både kropp och cykel!

I morgon är det final ute i Rönninge!

Foto; Fredrik Junkka

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.