Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Blev lite dåligt med uppdatering under helgen men det betyder inte att jag legat och latat mig..
I lördags så stack vi ut på en distansruna i mellan regnskurarna, vi klarade oss inte helt från regn men det var helt ok. Blev en runda via Ursvik och ut på Järva fältet, stannade till på crossbanan och tog en ståfika på vägen hem och sen blev det cykeltvätt x2 på parkeringen med min portywasher
I söndag så körde jag Cross ute på Arlanda, drog ett 40 min pass följt av ett 20 och det kändes som att flytet började komma igång under sista passet 🙂
I kväll hade vi tänkt åka ut till Sollentuna och köra med gänget från Silva men tiden blev knapp och vi insåg att vi inte skulle hinna ut i tid. Istället tog vi en runda ut till Hagaparken rundade brunnsviken och till Lill Jan skogen.
Stannade till vid Fiskartorpet och tog några bilder, jag körde halva varvet på spåret medans Malin vilade uppe vid underbacken, sen blev det raka spåret hem.
Några bilder från dagens runda.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.