Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

60 min i stolen hos tandhygienisten sliter på kroppen.. Skämt å sido, det var behövligt att gaddarna fick sig en genomgång.. I morgon blir det nog en sväng upp till Märsta och köra Upplandscup, tävling är ju den bästa träningen och det är precis vad som behövs nu i början på säsongen!

Såg också rykten på Happy om att Kolmårdsbiken funderar på att flytta fram tävlingen pga för mycket snö i skogarna, det är ju dryga två veckor kvar och värmen ska komma nästa vecka så det borde ju inte vara några problem..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.