Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Då släpptes första avsnittet av säsong 2 av programserien Svett & Etikett på SVT FLow !!

Eftersom jag var med och deltog i loppet som Kalle körde så finns jag ju med i filmen närmare bestämt på minut 22:54 kan ni se mig stå med armarna i kors på startlinjen 🙂


“Kalle Zackari Wahlström har alltid sett ner lite på cykling som träningsform. Hur svårt kan det vara, det är väl bara att cykla? Men det finns cykling som är något mer. Den jobbigaste, lerigaste, vidrigaste cykel-träningsformen som finns är cyclocross. Kalle coachas av cyklisten Calle Friberg för ett 45 minuter stenhårt cykellopp mot Sveriges bästa.”


Ställ dina frågor och lufta dina åsikter om programmet i direktsända Eftersvett & etikett onsdagar kl 21.00.

    Svett & Etikett – Avsnitt 1

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.