Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

I går hände det ingenting på träningsfronten blev en resa ToR till Trollhättan med Pappsen för att hämta hans nya motorcykel en Yamaha XVS1300
Vi drog iväg vid 06.00 och var tillbaka hemma vid 19-tiden på kvällen, då hade min underbara sambo maten färdig…

I dag skulle vi åkt skidor men vädret var kasst med +1 och töande så det blev en promenad runt kungsholmen på dryga 2tim sen drog jag ner till gymmet. Testade stakmaskinen i 15min som uppvärmning för första gången och det var riktigt jobbigt men skoj, avslutade med att köra igenom mitt styrkepass.
Nu på eftermiddagen har vi haft lite adventsfika med några vänner, nu är vi redo för soffan!

Stakmaskinen

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.