Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Fick med mig Peter på dagens distans och jag lovade att hålla ett lågt tempo så han orkade med runt..
Han ska också med ner och köra Bike Four Peaks så han behöver lite timmar i benen 🙂

Vi körde vanliga rundan, idag var det nästan vindstilla och -5 grader.
Vattnet frös efter dryga timmen och  blev lite kallt om tårna och fingrarna men det kan ha berott på det relativt låga tempot då min puls inte var över 135 bpm värst många gånger.

Klockan stannade på 4:57:43 och det är nästan 45 min långsammare än vanligt, dessutom tog vi inte vägen via Gladökvarn som är ca 5 km kortare men det var skoj med sällskap och hoppas Peter inte blev knäckt för han är stark när han är i form det vet jag!

Jobbpendling i morgon för att rulla ur benen..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.