Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

För både mig och krigarna som ska ge sig ut på slagfältet i Paris-Roubaix… Snart sticker jag ut på en långrunda för att lagom kunna hinna hem till upplösningen av helvetet i norr som visas Live på Eurosport. För undertecknad så blir det sista helgen med Mtb´n på asfalt, vissa vägar är inte sopade ännu så finracern får vänta några dagar till. I veckan som gick cyklade jag till jobbet två dagar, det var lite kämpigt att rulla iväg så tidigt första morgonen men dag två gick det bättre.  Blev inte så många mil den här veckan men 7,2 är bättre än inget!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.