Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Då var årets SM avklarat…
Jag hade en helt okej dag i sadeln på den tuffa och utslagsgivande banan..
Hade ju inte en perfekt startposition när jag blev uppropad som 23:a och fick stå i tredje led, gjorde ända en klockren start och var uppe på topp 10 in i skogen.
Plockade någon gubbe till i första uppförsbacken och sedan åkte jag i mitt tempo resten av loppet.
Tog hoppet “The Wall” varje varv och det tjänade jag lite tid på..
Blev ordentligt krokig på sista varvet men lyckades ändå ta en placering och var uppe som åtta när den “gamle” Elitcyklisten Jens Westergren kämpade sig förbi och då var jag nia igen..
Inte så stora tidsdifferanser då jag var 4:37 efter vinnaren och hade en körtid på 1:22:46
2 minuter upp till femteplatsen!
Tufft lopp med en massa gamla Elitcyklister som toppade resultatlistan och SM har tydligen aldrig haft ett så här starkt startfält så det gör ju min prestation lite bättre eller?  😉
Hoppas på lite bilder inom kort, men på Måndag flyger vi ner till Italien och Gardasjön för en veckas välbehövlig semester!
Stort tack till alla samarbetspartners, Farsan för lagningen och Familjen för all support!
Photocred http://jlindbom.wordpress.com/

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

6 kommentarer

  1. Från en småbarnsföräder till en annan.. GRYMT STARKT JOBBAT! GRATTIS!

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.