Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag var det roligt att cykla i skogen!
Mötte upp Calle för att dra några varv på Nickspåret, båda var lite slitna i benen men vi drog på rätt bra ändå.
Blev först ett uppvärmningsvarv sen skulle det gasas i ett varv. Lyckade göra en vurpa i ett relativt snabbt parti när framhjulet träffade en hal längsgående rot, han knappt blinka så gled jag i leran…

Inga rekordtider i dag men ack så skoj så vi drog ett sista varv åt motsatt håll för att öva lite teknik på det hala underlaget.

Avslutade dagen med ett besök hos Säkerhetsbutiken för att köpa en ny bilbarnstol till Vilgot, sen blev det fika hos mina föräldrar.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.