Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Drog iväg vid 10-rycket och hade noterad att det kommit lite regn under natten..
När jag kom in i skogen vid Nickspåret så hade det kommit mer än bara en regnskur visar det sig!
Ganska skitigt plöjer jag ett varv på Nick (35:13) och tar sedan ett varv på Genvägen, inga KOM tider underdagens rådande förhållanden 😉

Eftermiddagen spenderades med en promenad till Fjärilshuset vid Hagaparken där vi mötte upp Johan från jobbet med hans Malin för lite trevlig fika. På vägen hem gick jag och Malin via Norra begravningsplatsen för att kika, jädrans vad stor den är och i mitten finns en kulle med massor av gamla stora gravar och små stenhus..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.