Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Tappade ca 100 placeringar redan i startfållan då jag lagt cykeln i mitten av fållan för att värma upp och döm av min förvåning när jag kom tillbaka hade som släppt fram våra fålla och min cykel låg kvar längst bak i fålla två där jag fick stå!
Dåligt av arrangörerna tycker jag…
Annars gick loppet ok förutom en klungvurpa vid 20km till mål som jag körde in i (vurpade aldrig) men tappade min grupp och fick slita hår i det blöta spåret på slutet.. Gick i mål på samma minut som förra året 03:09 Okej men inte helt nöjd!
Inga krampkänningar iår, tack till Squeezy som höll energidepåerna på topp!
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.