Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Rullar på…

Jo, det har varit mycket som vanligt, en dålig ursäkt som börjar bli vana men det får bli ett nyårslöfte att ta tag i uppdateringarna 🙂

Förra helgen var det kompiscoss ute i Haninge som jag drog ner och körde. John och Hasse had fått till en sandig bana med ganska mycket springa, eller det var speciellt en backe som var superbrant och lång där tyvärr min ländrygg kastade in handduken…  Cyklingen gick bra och flytet i sanden var godkänt men som sagt löpningen var inte där….

Hem och stretcha höftböjare och försöka komma ut på kortare löprundor ska väl göra susen. Annars har det rullat på enligt plan med träningen, just nu är dom tänkta passen avklarade och det kommer ske en liten ökning i intensitet under jul/nyår för att försöka få till nån form av fart i benen till SM i Januari.

I går kördes det CX-Cup i Malmö som jag inte åkte ner ch körde, blir tyvärr för mycket bil för att det ska kunna vara värt nöjet så det blev cykling på hemmaplan istället.

Kika gärna in på https://mkcycling.tictail.com/

Om ni behöver hjälp med service av framgaffel eller dämpare så uför jag ( MK Cycling) det på Rockshox  FOX &    DT-Swiss.  Kontakt via mejl:  [email protected]

 

 

 

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, cykel och utomhus

Bilden kan innehålla: himmel, utomhus och natur

 

Bilden kan innehålla: text

 

Ingen automatisk text tillgänglig.

 

Ingen automatisk text tillgänglig.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.