Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

RR Groopencross

Tjo och Tjim!

Har väl kännt av en lite förkylning i kroppen så jag har självordinerat vila vilket verkar ha fungerat bra för idag känns det nästan 100%.  Gillar erfarenheten man skrapat ihop genom åren, att våga lyssna på kroppen och rida ut stormen istället för att bli däckad..

Nåväl, Västerås CK och Groopencross bjöd som vanligt på årets sandigaste bana, jag gillart!  Måste väl villigt erkänna att det var på dom partierna som jag körde som bäst.

Fick starta från  4 och näst sista led så det var till att jaga direkt, blev lite inlåst på rakan innan första backen men där kunde jag ta ett spår längst ut till vänster och passera X antal gubbs.

Jobbade mig upp igenom fältet och kom ikapp Jakob Gawlik som höll samma tempo. Vi bytte plats några gånger, jag var snabbar på dom tekniska partierna medan han hade lite bättre slätdrag. TYvärr orkade jag inte gå med hans ryck i slutet av sista varvet och gick i mål som 5:a i H40.

Helt ok helg med placeringarna 19 & 5.    Nu till helgen är det Kompiscross i Täby på söndag!

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.