Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

En liten Racerapport från 1:a Majloppet.
Började dagen med att cykla ner till Calle Friberg som bor i Sumpan där Kjelle plockade upp oss vis 08.00
Började fyra timmars resan ner till Kvänum, vädret var strålande sol och vindstilla så det bådade gott för dagen. Väl framme så var det bara att anmäla sig och ta ett varv runt banan som var riktigt fin singeltrack, teknisk med mycket flowiga partier och väldigt intensiv.
Fick stå i tredje led så det var läge att försöka ta så många som möjligt på startloopen innan singeltrack partiet började. Ingen vidare start men tog några platser i början men hamnade tyvärr bakom några långsamma och tappade viktig mark på dom framför. Fick göra några banzai och blockpass omkörningar innan jag hade fritt framför. Lyckades komma ikapp två till sedan var det lite solo åkning sista två varven av fyra. Slutade trea i H30 och är nöjd med resultatet.  Calle vann Elitklassen före Matthias Wengelin.
Kjelle blev trea i H50 så vi var ett gäng nöjda Stockholmare i bilen på vägen hem!

Resultat finns HÄR
Stort tack till Calle & Kjelle Friberg som stod för transport och trevligt sällskap under dagen!

Tre cyklar bak i bilen..

Calle efter vinsten!

Min första prispall i MTB

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.