Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag trodde jag att jag skulle få köra distanspasset själv då ingen hade hört av sig.. kl 9 ringde Peter som precis hade sett mitt sms och han ville ju såklart haka på.
Styrde i väg mot Sumpan för att möta upp honom, där ifrån bestämde vi oss att ta sikte på Ekerö och färjan över till Slagsta. Väl i Slagsta körde vi mot Tullinge och via flygfältet mot Lida för en kort fika pause.
Nu funderade vi på en bra väg hem så det fick bli Sörmlandsleden via Paradiset där vi sedan kom ut vid Gladökvarn, därifrån via Huddinge, Farsta och hem till Kungsholmen.
Ett riktigt distanspass när mätaren stannar på 78km och 4tim 20min Cykeltid.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.