Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Är på plats i Falun en liten mellanlandning innan slutmålet i morgon (sälen)
Körde ett varv på blåa mtb spåret och tänkte ta ett varv på röda men problem med bakhjulet och extremt blöta underlaget satte P för det. Fick ihop 25km iallafall..
Helt plötsligt har mitt stansade bakdäck på Innolite hjulen börjat läcka och det känns ju sådär inför helgen… Som tur är så tog jag med mig Xtc hojen och på den har jag ju mina Ritchey hjul stansade och klara.
Tar nog det säkra alternativet och kör med dom. Att försöka stansa om Innolite hjulet här uppe utan grejor kan inte annat än bli pannkaka!
Nu är det dags för middag, imorgon åker vi upp mot Mora.
Notera vad jag premiär testade idag, ta en titt på vad jag har på ryggen, det syns på bilden.
Mer info i morgon!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.