Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Vill passa på att välkomna USWE-SPORTS som samarbetspartner under kommande säsong.
USWE är ett svenskt företag som tillverkar vätskesystem för Motorsport och cykling.
Det är ingen ny produkt för mig som kommer från Motocross sporten då jag själv använt deras produkter under bland annat världens största enduro tävling Gotland Grand National
Måste erkänna att den sitter på plats mycket bättre än många av dom andra tillverkarna av vätskesystem tack vare deras revolutionerande “No Dancing Monkey” sele.
En annan av fördelarna är deras vätskepåse som är av engångstyp för att förhindra bakterier i systemet vilket betyder ingen disk efter användning…
Jag kommer att använda deras modell H3-NDM under långlopp och distanspass på vintern då man med fördel kan ha den under jackan och förhindrar att vätskan fryser, den passar även perfekt för längdskidåkning.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.