Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

ODrog iväg efter frukosten med familjen och hade en plan på en stig som skulle ta mig drygt halvägs up till MtTremalzo, hittade dock aldrig skylten så jag blev att köra bilvägen upp.
Klättringen är ca 13 km, jag vek av vid en refugio som ligger 2,5 km från toppen för att få köra lite stig nedför.
Kollade snabbt på stigkartan som satt  vid vägskälet och valde att ta den som heter AB för att vika av på AC efter en bit.
När jag kom ner en bit på AC så blir det riktigt brant och brötigt, gårdagens regn har gjort rötterna hala så jag fick kliva av på ett par ställen.
Tog mig ner till sjön Ledro och med facit i hand skulle jag fortsatt på AB stigen med den cykeln jag hade,  men va fan alltid lär man sig nåt nytt och det är ju kul när det är utmanande..

Utsikten var riktigt grym, har aldrig varit på den sidan av berget förut men det var inte sista gången!
Ingen telefon hade jag Heller så bilderna uteblev tyvärr, men dom finns i min hårddisk.

4:08 cykel tid, 68,4 km,  1787 hm

Sista dagen med cykling, imorgon kl 19 lyfter planet hemåt..

Fan vad lätt det kommer att kännas när jag får hoppa på min lätta ROSE Thrillhill nu när jag trampat dryga13kg Alu 29er med konstig sittställning..

Nu har vi hängt lite vid poolen,  Vilgot vilar och jag kollar MXGP

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.