Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Mycket har hänt

Har haft mycket att stå i och därför blev bloggen bortprioriterad ett tag, dessutom har datorn hemma sagt upp sig.. just hemma har det hänt mycket på kort tid, vi har sålt radhuset och köpt ett fristående i samma område, ska bli så skönt med lite större och med egen carport samt plats för husbilen på tomten …  Inflytt i Mars så det är ett tag kvar 😉

Vad har hänt på cykelfronten då undrar ni säkert?   Fick tyvärr ställa in helgens tänkta tävling nere i Jönköping då jag dragit på mig en förkylning, lite irriterad i halsen och då ska man inte träna eller allra minst tävla!

Helgen innan det så arrangerade jag och Anders Halloweencrossen i Barkarby, bra uppslutning med 25-30 pers till start, riktigt skoj!  Det märks att cross-scenen ökar men frågan är hur många som orkar hålla i nu när grisvädret kommer..

En annan rolig grej som vi styrt upp som även bloggkollegan Erol skrev om i förra veckan är EBG Järvafältet EBG= Early bird Gravel ride som är en morgoncykling som drar iväg kl 06:10 från Café Säby Gård på fredagar. Lokasinnade träffas för att köra ett varv på Järvafältet ca20km innan jobbet, den som vill avrundar med en fika innan arbetsdagen tar vid!    För den som är intressearad är det bara att dyka upp, mer info finns här Early Bird Gravel Ride Järvafältet

 

Bilden kan innehålla: cykel och utomhus

Bilden kan innehålla: cykel

 

Bilden kan innehålla: Mikael Kippilä

Bilden kan innehålla: cykel

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.