Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

MTB-Distans med nytt sällskap

Inte för att jag inte känner grabbarna i fråga men det var första gången vi körde ett träningspass tillsammans.
Det var Martin & Marcus jag mötte upp 08:30 i Sumpan, jag skulle guida lite stigar på norrort.
Det var ju riktigt kanonväder, typ första dagen det här året med kort-kort utan att ens fundera på att ha på sig något varmare..
Vi styrde ut mor Viksjö (mina nya kvarter) vidare mot Bruket där vi la några Whips på dirtbanan samt klättrade upp för rodelbanan för att visa Martin lite norrorts %
Sen blev det Kallhäll, tvärsa i skogen via Ängsjö och sedan vände vi hemåt via Eds kyrka och Bisslingegolfen.
Vi hade alla lite tider att passa så det blev grusvägsrally där Marcus aka Loket drog mig och Martin till Bögsgård där vi drog en kaffe och kanelbulle ( tack Martin I owe U one)
Hemma igen efter 3:20 på klockan!

Nu är det viloläge och veckan blir nog ganska lugn träningsmässigt då vi får tillgång till huset på torsdag och flyttlasset går på Söndag..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

  1. Mycket nöjd, strålande guidning och tack för vädret som inte gjorde det hela sämre 😉 lycka till med allt nu så ses vi när ni landat i nya boendet 🙂

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.