Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Riktigt skönt att rulla iväg på cykeln när det är typ 20 grader kl 05:45 på morgonen 🙂

Tog korta snabba vägen över Järvafältet och det med ett nytt Schwalbe Thunder Burt Evo Tubeless Easy  däck på bakhjulet..  Riktigt bra rull på det däcket jämfört med IKON däcket…
Grymt lätt att stansa också, vilket jag gjorde i går kväll kl 22:00 och på morgonen var däcket fortfarande fullt med luft så inte ens en liten pumpning behövdes!

Tar en lite längre sväng genom skogen på hemvägen och tänkte väl väcka kroppen med några intervaller innan jag tar semester!   Suggan på söndag kan bli en varm historia..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.