Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Jaha, då sitter man i soffan helt utpumpad efter dagens distanspass!
Vaknade i morse och vädret såg ok ut genom fönstret och termometern visade -2
Mötte up Johan nere vid Vinterviken och vi bestämmde oss att köra den vanliga vägen längs Mälaren och fortsatte sedan upp mot Huddinge sjukhus och tog sikte på Brantbrink.
Väl vid Brantbrink tog vi motionsspåret ner mot Lida för en välbehövlig fika..
Hemfärden gick från Lida mot Riksten därifrån mot Flempan, Fullersta via Älvsjö och Västberga.
Johan vek hemmåt vid Liljeholmen och jag fick kötta över Liljeholms bron och Västerbron med Syra upp till öronsnibbarna och motvind blev det riktigt segt och till råge på all vind hade jag alldeles för lite luft i bakdäcket så det var bara att trampa nerför västerbron där det normalt bara rullar på…
Blev en mastig runda, mina lår var stumma men förhoppningsvis ger det alltid något!

64km  3tim 36min
2037kcal   Medelpuls 148bpm

Mälarrundan till Lida av mastermike78 på Garmin Connect – Detaljer

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.