Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Händer väl inte speciellt mycket här hemma, har fått i mig dagens dos av vitaminer , kanjang & Mivitotal för att påskynda tillfriskningen..
Just nu är det spännande racing på viasatmotor med GP2 från helgen där svenske Marcus Ericsson vann.
Fick nya numret av Cyclingplus som kommer att läsas, vet inte riktigt vad jag ska tycka ännu men alltid skoj med en ny tidning!

Spanat lite på nya pedaler till nästa säsong. Har ju kört med Crankbrothers eggbeaters men tycker att dom slits ganska fort och börjar glappa mellan sko och pedal, vill ha en stum känsla…
Har kikat lite på Exustar som verkar vara lätta och fina. Någon som har erfarenhet av dessa pedaler?

Exustar E-PM215Ti  113g

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.