Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Lugnt i dagarna TVÅ + ROSE

I morgon är det distans på schemat, 4 timmar ska cyklas på skog och grusvägar!
Blir nog norrut upp mot Rosersberg, Sigtuna hållet för att få ihop den tiden måste man bege sig bort en bit 🙂

Får se om jag får på hjulen med Thunderburt däcken på som ska köras på cykelvasan nästa helg eller om jag ska spara på dom och köra på det säkra alternativet Maxxis Ikon…
Cykeln rullar på som vanligt det är andra säsongen jag kör på modellen  Thrill Hill 3 från ROSE
mycket cykel för pengarna och jag har inte haft ett enda problem sedan start, förra året bytte jag lite slitbrickor till länkaget men annars har det bara rullat på!

Cykeln är Original bestyckad föruutom på bakdämoaren där jag valt att köra en RockShox Monarch XX med remote lockout på styret!

               

                       Mycket cykel för pengarna kan man helt klart säga!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.