Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Lackar mot Jul

Dan före dan före dopparedan är strax till enda och då är det bara dan före dopparedan 🙂

Förkylningarna har avlöst varandra men hoppas att det är avklarat nu så det kanske går att frambringa någon slags form av form inför cykelcross SM i början av Januari.  I morgon är det iallafall distans på schemat och det verkar kunna bli episkt vinterväder med -5 grader och lätt snöfall!

Kvitterar ut veckans vkodag på julafton för att sedan ösa på med träningen då jag är ledig ett tag. Appropå ledighet s kommer det ett par stora förändringar till 2019, husköpet har jag redan skrivit om men det är ytterligare två stora förändringar på G under våren…  Båda relaterar till varandra och det handlar om cykel..

Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul!

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.