Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Bestämde att gasa nåt varv runt Nick med Edvard ikväll, det blev ett riktigt bra pass på ett oförskämt fint spår för att vara februari.
Dom senaste dagarnas blåst har torkat upp det ordentligt i skogen vilket bara är positivt för oss cyklister!
Perfekt ljus i skogen med en Magicshine på styret och en Silva Trail på hjälmen.

Har inte ett utan två paket på väg hem med cykeldelar, det ena från Rose och det andra från en ny samarbetspartner till 2014 Kvalitetstid, mer om det i morgon..

Hann med att göra lite mat innan träningen och lyckades få ihop 4 lådor med spagetti & köttfärssås, en riktigt produktiv dag måste jag säga..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.