Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag var det tävlingspremiär för min del med Kepscup deltävling 2 ute i Tullinge.
Jag och Calle hade bestämt oss för att cykla ut och så blev det, lite kallt åd det varit -6 under natten men med lite flyt var det bara ett par minusgrader när vi rullade ut vid 9-tiden.
Kände väl ganska direkt att det skulle bli en tung dag… Känslan när benen är som två betong klumpar ni vet!

Nåja, väl på plats möttes vi av en fina bana som var delvis snötäckt men med grymt fäste under.
Anmälde mig i Senior/Elit klassen för att få så mycket cykeltid som möjligt då vi körde flest (6) varv av alla klasser.
När starten gick så kändes det okej i benen men efter första uppförsbacken gjorde sig benen påminda igen och det blev ett tungt rejs för min del..
Pulsen,  kroppen och cykeln kändes bra men just benen var tunga som s*tan. Rullade i mål efter dryga timmens tävlande och bytte om lite snabbt för att cykla hemåt i kylan..
Lite trött på slutet och väggade nästan sista biten hem efter 3:56 och 84 km , grymt nöjd med dagen som helhet.

Veckan ska få bjuda på lite diverse aktiviteter, sen taggar vi till nästa helg när det är dubbelrejs med Kepsen i Täby och Flottsbro.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.