Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Calle frågade om jag vill haka på en räserrunda idag, planen var egentligen att vi skulle kört Mtb igår men då vädret var kass hoppade vi över det..
Dagen till ära följde även Fredrik Kessiakoff med och vi blev en trio som åkte ut mot Vallentuna, Lindholmen och tillbaka.
Obligatoriskt fikastopp blev det på Väsby Golf.
Fintväder om lite väl blåsigt men det är inte varje dag man får cykla bakom Svenskamästaren (det händer ju iof) men bakom både Calle och “Kekke” som är en riktigt grym och trevlig cyklist hör till ovanligheten!
Vi avslutad med en punka i Sollentuna innan vi skiljdes åt för dagen.
Ni som inte köpt Fredriks bok Mitt Eget Race så kan jag rekommendera den, väldigt intressant läsning

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.