Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Rullade hemifrån strax efter 8-tiden och styrde ut mot Drottningholm för att köra ett varv runt Fornstigen med grabbligan.
Lite kyligt med en temperatur på dryga 7 minus, i skogen var det dock aldrig ett problem men väl ute på vägarna var det lite kyligare..
Alla körde odubbat så det blev ett par “lätta” vurpor i skogen men överlag är det riktigt kärvt och fint på stigarna nu.
Efter Fornstigen styrde jag ensam vidare mot Nickspåret, drog ett varv innan jag styrde hemåt via Barkarby crossbana och Järvafältet.
Nästan 4 timmar på när jag rullade in hemma på tomten oförskämt pigg.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.