Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Stressade iväg från jobbet mot Sigtuna och lightbulb cup… Kommer inte riktigt ihåg hur man hittat dit så går in på kartlänken och körning gång googlemaps, 27 min stod det när jag närmade mig rosenberg.
Skulle bli målfoto att hinna till uppvärmningsvarvet men jag gasade på, tillslut kom jag ut på en väldigt mörk och hal väg som inte kändes rätt, nu var tiden knapp och jag gav upp och körde hemåt fly förbannad i bilen!
Stannade efteråt och kollade på kartan och det visade sig vara helt fel länk på sidan, i all stress så blev det tokigt den här gången!

Straffade mig ich körde enligt schemat istället 3*10 min tröskel, pow!


posted from Bloggeroid

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.