Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Jaha, kanske ska ta att summera ihop lite kort om vad som hänt i helgen.
Fredagen avslutades med en runda på GreenMile ute i hellas, blev som vanligt ett bra intervallpass med många pulstoppar i backarna.. Missberäknade värmen lite och det blev ganska kylit att köra kortärmat när solen började gå ner!
I lördags så hade Fredde på CarlaProShop anordnat ett litet träningsläger upp i enköping som jag var med på.
Det var riktigt skoj med bra bana och trevligt folk.
Idag så hade jag lite svårt att bestämma mig om det skulle bli Racer eller Mtb , fick bli det senare med tanke på kylan och vinden!  Körde med boysen ute i Rudan, dom är 4st som ska köra i lag på sömnlös 24h nästa helg.
Jag hade tänkt att köra men problemet är att jag inte har ett lag att köra med då flera hoppat av.
Får försöka ragga ihop lite folk under veckan.

Är det någon som är sugen å att köra är det bara att hojta till 🙂
[email protected]

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.