Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Mycket har hunnits med, tyvärr inget tävlande då kroppen inte är på topp och det var en så helg som familjen prioriterades!

Igår rullade jag ut på ett tidigt distanspass, efter en timme plinga det till i luren och Calle var sugen på lite sällskap!  Blev dryga timmen med honom runt Järvafältet på fin fina stigar innan jag var tvungen att rulla hemåt för avfärd mot Nyköping där det vankades dop.

Idag hoppade jag upp på Monarken innan frukost och slet av ett 4*4 pass, sen var det full fart ut mot Solvalla för att kränga gamla saker på Bakluckeloppis…
Första och sista gången jag gör det, snacka om kaos när det springer fram 20 rumäner och börjar slita upp kartongerna innan vi ens fått ut dom ur bilen…
Vilgot och Malin stod helt förskräckta medans jag försökte lugna ner horden!
 Nåja, fick iallafall sålt mycket och drog in dryga tusenlappen på saker som annars skulle hamnat i tunnan.
Har dessutom blivit med en Motocross, men mer om det på tisdag då jag ska hämta den 🙂

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.