Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Igår hade jag en date med monarken som står i hörnan….
Börjar ju närma sig säsong så lite intervaller med hög intensitet stod på schemat, gillar en variant som jag kört nu ett par gånger..  Eller gillar är kanske fel ord den är riktigt jobbig!

Uppbyggd på fyra block med 5 st 40*20 intervaller med 3 minuters vila mellan blocken, en garanterad pulshöjare när man är inne på andra intervallen så hinner pulsen inte sjunka speciellt mycket på 20 sekunders vila 🙂  Igår körde jag på 3Kp och 100rpm under arbetet och 60 rpm på vilan.
50  minuter med upp och nedvarvning.

Trött blev jag iallafall och det är ju det som räknas!

Schimsat om min Rock Shox Monarch XX dämpare till en mjukare kompressions setting så nu är det samma som på original dämparen och hoppas få en liten mjukare känsla .. Testing 1,2,3,

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.