Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Just det, vissa dagar är bättre än andra så här i juletider..
Idag har jag gjort lite av allt kan man säga. Började på IKEA och handlade lite små saker avslutade besöket med en budget lunch (köttbullar & potatismos)
Släppte av Malin vid Stinsen och åkte vidare till jobbet för att byta olja & filter på bilen. Sen var det raka vägen hem packa träningsväskan och bege sig ner till gymmet för ett kort spinningpass med styrketräning som avslutning.. Nu sitter jag och väntar på att som sista maskinerna med tvätt ska bli färdiga!
Mellan varven  har jag oxå hunnit koppla in en ny hallampa & monterat en ny kabel på sovrumslampan..
Kan lugnt säga att jag är lite trött nu utan att ljuga & i morgon åker vi till svär föräldrarna i Finland

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.