Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Jag kan härmed stolt avslöja att jag under säsongen 2015 kommer att vara en av 
GripGrabs Local Heroes

GripGrab är ett danskt företag som bildades 2000 av Kristian, Martin och Bjørn Krøyer. 
GripGrab designar och utvecklar accessoarer för cykling och löpning, så som handskar skoöverdrag, mössor, benvärmare, armvärmare med mera.

Så här skriver GripGrab om sitt Local Heroes-program:
“Our Local Heroes are athletes with a great passion for their sport. They enjoy sharing their experiences from both training and competitions. They are not necessarily on the podium after a race, but they are truly dedicated athletes, that love what they do. Our GripGrab Local Heroes will help you get inspired for your next adventure!”
Det är givetvis en stor ära för mig att bli utsedd till att vara en av GripGrabs Svenska ambassadörer och få vara en av deras Local Heroes. 
Jag kommer givetvis att köra med deras högkvalitativa handskar främst MTB men självklart även andra produkter ur deras välsorterade sortiment. 
Där finns förutom handskar även mössor, strumpor, benvärmare, armvärmare och skoöverdrag,
Lagom till hösten och vintern 2014/2015 släpper dom sin nya Line som kallas Hi-Vis som helt enkelt är produkter i neongult som ska synas tydligare  i mörkret!

Utöver sina Local Heroes så är man också med och stöttar proffslaget Lotto Belisol

För mer information om GripGrabs produkter och Local Heroes, besök deras hemsida: http://www.gripgrab.com/

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.