Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Så kan man summera kvällens race.. Hade testat med lite lägre tryck i gaffeln sista träningsvarvet och tyckte det kändes bra men det var skit!
Det var ett glatt gäng som kom till start i kväll och vädret var på topp så benvärmarna byttes ut mot knävärmare till racet.
Hängde med täten första varvet av fem sen tappade jag lite varje varv, tyckte att gaffel kändes konstig och så var fallet. Den blev alldeles för mjuk i race tempo och låg nästan i botten hela tiden…
Sen hade jag inga pangben heller så det blev väl en 6:e plats tror jag. Tur att man experimenterar på små race så man inte kör bort sig på något viktigare lopp.
Nu blir det att testa fjädring ordentligt så den är perfekt inför Billingeracet.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.