Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

I dag  blev jag ett år visare och ett år snyggare…
Vädret kunde ju varit bättre, har väl typ kommit 50mm snart så det kan sluta nu!
Kvällen firades med lite släkt som kom över på fika, bland dom min Farmor som kommit över från Finland.
En riktig krutgumma som firar sin 90-åriga födelsedag nästa vecka, så länge vill jag också leva om jag får vara frisk och kry!
Fick några trevliga presenter, handlade mest om fötter. Fick mina Specialized S-works skor med posten som var Malins present. Mor och Far hade köpt ett par nya motocrossstövlar som jag önskade mig, mina gamla börjar bli slitna och dom kan behövas eftersom jag är anmäld till GGN som körs första helgen i November.

Alpinestars Tech 3

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.