Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Hoppade över träningen idag för att istället lägga tiden på materialvård.
Blev renovering av FOX RP23 dämparen, den fick sig lite nya tätningar och en skvätt olja så nu är den som ny igen. Sen bytte jag kedja på räsern som ska plockas isär och packas ner i väska på torsdag.
Tänkte hinna med ett intervallpass i morgon bitti innan jobbet, direkt efter jobbet åker jag in till Cykelcity för att hämta väskan jag lånat.

Alla som tyckte att cykelsporten skulle bort från OS blev väl lite överaskade idag när brottningen slängdes ut istället. Nu gäller inte det här förens 2020 men det kom ändå en chock.. Läs mer om detta Här

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.