Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Fin väder på Final Kepsen

Avslutnings kepsen bjöd på fin väder med sol och +9 grader!
Tyvärr var delar av banan täckt med sorbesnö där det absolut inte gick att cykla så det var bara att springa för att ta sig fram. Annars var banan skoj med lite väg, hällar, skog och en skolgård med trapp dropp!
Var fint med uppför första backen och låg på rulle bakom Gunnar T,  Jeppe A, Ville & en kille till..
Var alltså femma in i skogen och hade häng på grabbarna framför i ett par varv, då kom jag ikapp Ville som verkade ha något strul, tog honom inne i skogen och var uppe som fyra när 3 av 5 varv var körda.
Höll ihop bra och gick imål som segrare i H30 före Per Kumlin och trea tror jag Jonny Kock blev, fyra rullade My Riding Buddy Johan Possman i mål som i sin debut för året, riktigt bra kört!
Tyckte väl personligen att vi hade kunnat kört ett varv till då Elit körde 7 varv…Ännu en seger och det som jag är mest glad över är ett jag hängde på Eliten så bra, det går framåt!
Resultat och lite bilder kommer nog senare under kvällen…

Dagen avslutades med en Lunch på Systrarna Delselius med min Älskling samt Johan & Johanna med lillskruttan Elvira.
Nu sista 10km av Amstel Goldrace på ESP…

Nöjd efter målgång tuggandes på en Squeezy Recoverybar
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.