Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Åkte från Falun i morse, han inte komma speciellt lång innan lampan för låg kylarvätske nivå börjar lysa…
Kollar upp detta och det visar sig att det kommer in vatten i oljan via vattenpumpen, inte mycket men ändå ingen man kör för långt med i onödan och riskera ett motorhaveri.
Nåväl efter lite diskussioner med metrobil i Mora beslutas det att jag lämnar bilen där för att få vattenpumpen bytt… Lasta ur alla grejer, fixa hyrbil you name it!! Vi som skulle cykla en sväng vid evertsberg idag..  Nu sitter vi iaf i stugan uppe på sälfjällstangen och har ätit middag.. I morgon blir det ett rullpass ner till starten för att kolla läget.  Hasta la vista!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

  1. Näe, jag kom ända till Mora!
    Nu år man hålla tummarna på att bilen hinner bli färdig tills på Måndag….
    Ses vi vid starten på lördag, jag har nr 297 startar i grupp 2

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.