Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

En liten kort RR från dagens Lida Loop.
På första Loopen gällde det bara att hänga med första gruppen så länge som möjligt och det gick väl ok fram till sista backen innan Brantbrink då flera i slutet av klungan fick släppa kontakten och en andra grupp bildades.
Hängde med bra till varvningen och på Loop två (den mest tekniska) så försökte jag konservera så mycket energi som möjligt inför sista loopen som är mycket grusväg och slätdrag som är min svaghet.
Gick lite stum på sista och låg länge ensam, fick sällskap när det var en mil kvar och bestämde mig för att hålla den ryggen i mål vilket jag gjorde.
Gick i mål som 16:e man i H30 på 2t 45min..  Stort tack till min Älskling som skötte markservicen perfekt!
Resultat 2012 Lida-Loop

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.