Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Halloj…
Nu har jag äntligen hunnit sätta mig i soffan efter en hektisk dag!
Började med att rulla hemifrån vid 08:00 mötte upp, Thomas, Jeppman, Anders & Johan för att transportera oss på velociped i det fina men lite kyliga decembervädret…
En riktigt nice runda som vi fick ihop på blandat underlag.. Fika på Rosenhill efter några timmar och rullade in hemma med dryga 5 timmar 120km på klockan!
Eftermiddagen blev ett överraskningskalas hos min kära kusin som fyller jämt, nu ska jag bara vänta på att tvätten är klar innan jag gör natt…

Just ja, jag lyckades ju kamma hem storvinsten i Öijers adventskalender, Lucka tretton vann jag och det var en massa fina Vincents grejer från Allebike, bla Styre och sadel!

Soluppgång kl 08:00, Huvudstabron

Varm och pigg med produkter från GripGrab & Nutrixxion

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.