Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Sorry för den dåliga uppdateringen av bloggen, ska skärpa mig!
Vad har då hänt sen sist?
Efter Lida rundan så blev det ganska lungt under veckan, mycket jobb och det kändes skönt att ta det lite lugnt några dagar… På torsdagen så var det dags för Hellas rundan med Cykelcity grabbarna, blev dålig uppslutnings så vi blev bara två. Det blev ett pass att glömma, redan efter 30min cykling så lyckades jag skära upp däcksidan mot en knivskarp sten som jag måste ha snuddat för jag kände ingenting. 2cm snitt över hela däcksidan fick lagas med Mcgyver teknik, en dubbelvikt plastpåse på insidan så inte slangen skulle tryckas ut.
Lyckades iallafall ta mig hem utan större problem.

I lördag så var det dags för min andra deltävling i stockholmscrossen som kördes nere i Nynäshamn.
Resultatmässigt så gick det helt ok. Vann mitt kvalheat och kom i mål som 8:a i finalen.

Den här veckan har det blivt Mtb pass både i går och idag.
I går körde jag två varv på Nickspåret och idag blev det ett varv ute på Fornstigen.

Garmin info på veckans pass.
Nickspåret 30/5
Fornstigen 31/5

Bild från Strängnäs.
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.