Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Precis som Henrik Öijer skrev i ett inlägg så är den hårdaste biten i att köra en 20 minuters intervall det mentala spelet!

Hade sedan tidigare planerat att just idag köra en tjuga för Kompiskampen, laddat lite mentalt under dagen för att orka med det mentala spelet som hjärnan drar igång!
Först hämtade Vilgot på Förskolan efter jobbet och sen promenerade vi ner till Solna Centrum.
Åt middag kl 18:00,  sen smälta maten innan man ska ge sig på ett tufft TC-pass så det fick bli efter att Vilgot somnat då vi bara har en tvåa och jag kör i vardagsrummet så måste han få somna ordentligt innan man kan dra igång trampandet.

Minuterna innan jag hoppat upp på cykeln strax innan kl 21 så hade ju tankarna vandrat iväg igen, ska jag orka köra eller jag tar det i morgon istället ( ni kanske känner igen er)
Nåja jag tog tjuren i hornen, laddade med bra musik i hörlurarna och hade Amstel Gold Race på paddan och trampade på.

Första fem minuterna gick bra sen kom en tung period fram till tio minuter.
Då är ju halva tjugan gjord så då fick jag lite energi igen för att nästan ge upp med fyra minuter kvar men bet ihop och lyckades vinna det mentala spelet denna gång 🙂

Målet var att hålla ca 2,8 Kp och 90 rpm i kadens vilket skulle ge mig 252 watt.
Hamnade inte riktigt där då jag tappade lite kadens på slutet och snittet landade på 89 rpm och således 249,2 watt och nytt PB med 4,37 w/kg..

Vilodag i morgon och gym på fredag innan jobbet är planen för festen av veckan..Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.