Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

I går var jag ju på jobbet några timmar och skruvade på racehojen, nu är det egentligen bara att Stansa däcken och på med en kedja och avslutningsvis en Bikefit..
Sitter och kollar på Vasaloppet nu men strax dax att ge sig ut på en distansrunda a 4tim..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

4 kommentarer

 1. Jävlar vad Nice den ser ut. Får man fråga kostnaden på den?
  Johan Lindbom lindbommtb.blogg.se

 2. Tjena.
  Vet inte vad den skulle kosta ny.. Jag köpte den begad av en elitcyklist, skulle tippa på 70 000:-

 3. Aj som fan gjorde ont i min plånbok bara att läsa 😉 den ser riktigt Nice ut. En klingat funkar det bra jag gjorde min 2delat till i åt var lite rädd för att trampa ur på långloppen?
  Johan

 4. Jag gav ju inte riktigt så mycket 🙂
  Trampa ur behöver du inte oroa dig för, kör 42T fram så är det lugnt.. Jag skulle velat haft 44 på cykelvasan men den är väldigt snabb..
  40T funkar på andra långlopp med en 12-36T kasett.

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.